Aktuality

< späť na všetky aktuality

Projekt 2DUBY Považská je skolaudovaný

Projekt 2DUBY v Považskej Bystrici (Dub Letný – I. etapa) je oficiálne dokončený a skolaudovaný. Celkovo tak pribudne na sídlisku Rozkvet 117 nových bytov (62 bytov v I. etape a 55 bytov v II. etape). Takmer 90 % nových bytových jednotiek už má svojich majiteľov, sťahovať sa budú v najbližších týždňoch. 

Kolaudácia I. etapy (Dub Letný) v projekte 2DUBY Považská, vedľa ktorej sa postupne dokončuje aj nový mestský park na ploche takmer 23 000 m2, prinesie nielen nové bývanie, ale  aj veľa možností na oddych a relax.

Ponuka bytov v projekte 2DUBY Považská 

Projekt 2DUBY v Považskej Bystrici celkovo ponúka 117 bytov v zložení 12 jednoizbových, 46 dvojizbových, 46 trojizbových, 11 štvorizbových a 2 päťizbové byty. Cenová hladina sa pohybuje od 96 985 eur za jednoizbový až po 311 204 eur za päťizbový byt (mezonet). Aktuálne je v ponuke posledných vyše 5 voľných bytov v I. etape a 32 voľných bytov v II. etape, ktoré nájdete aj na stránke projektu. 

Financovanie tak, ako vám vyhovuje

Na kvalitné bývanie v projekte 2DUBY Považská ponúkame rôzne typy financovania a výhod, ktoré zvyšujú dostupnosť bývania. Kúpu bytu v 2DUBOCH Vám zjednodušia aj naše šikovné hypotekárne špecialistky. Stačí ich osloviť!

Financovanie prostredníctvom Štátneho fondu rozvoja bývania (ŠFRB)

Vybavíme pre Vás financovanie prostredníctvom štátnej podpory s výhodným úročením od 1% a fixáciou po celú dobu splácania.

Pre koho je štátny úver určený?

  • Manželia do 35 rokov (úrok 1%)
  • Manželia s dieťaťom do 6 rokov (úrok 1%)
  • Mladomanželia do 35 rokov od uzavretia manželstva 3 roky (úrok 1%)
  • Odchovanec do 35 rokov (úrok 1%)
  • ŤZP (úrok 1%)
  • Osamelý rodič s dieťaťom vo veku najviac 15 rokov (úrok 1%)

Či už chcete počkať na výhodnejšie podmienky hypoték alebo nemáte dostatok vlastnej hotovosti, poradíme Vám a vybavíme za Vás všetky papiere.

 

Prehľad dostupných bytov v projekte 2DUBY Považská nájdete na tejto stránke.