Aktuality

< späť na všetky aktuality

2DUBY uskutočnili 2. ročník Dňa otvorených dverí priamo na stavbe v Považskej Bystrici

Projekt 2DUBY na Rozkvete už nadobudol reálne kontúry. Do jeho útrob nahliadli návštevníci počas víkendového dňa otvorených dverí. Deň otvorených dverí (DOD) v známom rezidenčnom komplexe na Rozkvete je podujatie, ktoré sa teší u návštevníkov veľkej obľube. Ak ste 2DUBY doposiaľ nenavštívili, teraz je ten správy čas. Napokon, posúďte sami.

Program a chutné občerstvenie pre návštevníkov DOD

2DUBY vychádzajú v ústrety záujemcom o nové komfortné bývanie. Aby záujemcovia mali lepšiu predstavu o svojom novom bývaní, na DOD si mohli pozrieť vzorové pripravené byty. Zoznámili sa s interiérovými dizajnérmi 2DUBOV, ktorí im dali inšpirácie pre krajší domov a finančný poradca poradil, ako ušetriť pri financovaní bývania. Po celý čas záujemcov o nové bývanie sprevádzali predajcovia, ktorí ochotne a s plným nasadením odpovedali na prípadné otázky. Okrem toho, bolo pre návštevníkov pripravené chutné občerstvenie priamo na stavbe od šikovného gril majstra, fotokútik na predzáhradkách a na zelených strechách.

Hodnotili celkový koncept

Počas dňa otvorených dverí mali prístup do objektu len ľudia, ktorí si objednali vopred termín. Na to, ako napreduje výstavba ich 2-izbového bytu, sa prišli pozrieť aj manželia Daniel a Ivana, ktorým sa páči bývanie v symbióze s prírodou. „Nie sme mestské typy, oslovilo nás najmä okolie a plánovaný park. Je tu množstvo zelene a nádherný výhľad,“ skonštatovala Ivana, pričom dodala, že dôležitú úlohu pri výbere bytu zohralo aj parkovanie. Všetci vieme, ako je to s parkovaním kdekoľvek v meste. Teší nás, že tento problém tu mať nebudeme,“ dodala. Obaja sa zhodli v tom, že doba je dnes mimoriadne zložitá, najmä čo sa financovania týka, ale potreba vlastného bývania zostáva naďalej prioritou, bez ohľadu na prekážky.

Pridaná hodnota investície

Pán Milan s manželkou Viktóriou bývajú v staršom byte na jednom zo sídlisk v Považskej Bystrici. Projekt 2DUBY ich oslovil hneď na začiatku. „Už pri prvotnej informácii a zisťovaní podrobností sme vedeli, že toto bude miesto nášho spoločného bývania. Sme už ľudia v strednom veku s určitými nárokmi, ktorí pozerajú aj na pridanú hodnotu investície. Oslovilo nás dispozičné riešenie bytu, celkový koncept, zeleň okolo a najmä garáže s dvoma výťahmi. Suchou nohou z garáže až do bytu,“ hodnotia svorne manželia, ktorí obaja pracujú z domu a podľa toho si vyberajú nové miesto bývania. Už dnes vedia, že využijú aj službu architekta, ktorá je v balíčku pri kúpe bytu. Na nové bývanie sa neskutočne tešia.

Bývať teraz ale o rok? To je otázka. 2DUBY však majú na ňu odpoveď

1.etapa (Dub letný) je momentálne v procese kolaudácie zostáva v ňom posledných 6 voľných bytov. Avšak, II. etapa (Dub zimný), ktorý získal právoplatné stavebné povolenie a spustil predaj, ponúka viac 40 voľných bytov rôznej izbovosti.

Nech sa páči, poďte sa pozrieť.